Home> ʻO kā mākou lawelawe

ʻO kā mākou lawelawe


Hoʻihoʻi / hoʻololi kulekele


Hiki iāʻoe ke noi i kahi hoʻi i loko o nā lā 30 mua o ka loaʻaʻana o ka huahana, eʻoluʻolu e mālama i nā pā mua a pau e pono ai e hoʻi. ʻAʻole pono e laweʻia ka huahana a pono e hoʻihoʻiʻia i kahi kokoke i kahi kokoke i kou'āina me nā mea āpau a me nā mea kūʻai mua no kahi uku piha.

I kekahi mau hihia, uaʻaeʻia nā mea hoʻihoʻi houʻia:
•ʻAʻole nā ​​mea i loaʻa i keʻano o keʻano kumu a iʻole nā'āpana iʻole e pili ana i ka hewaʻole o mākou.
• Ke hoʻoihoʻia ke kauoha,ʻaʻole hiki ke hoʻopauʻia. Inā hōʻoleʻoe i ke kauoha, e hāʻule ia ma lalo o kā mākou kulekele hoʻihoʻi maʻamau a hoʻihoʻiʻia ka hoʻounaʻana mai kāu uku.

Hiki iāʻoe ke pili pū me mākou ma nāʻano likeʻole:
• kelepona - +86 153 2371 0708
• leka uila - Lydia@zmsxdisplay.com

Hana mākou i nā hana āpau e pane i nā noi e hoʻihoʻi hou i nā lā hana like ma ka lāʻoihana like. Eʻoluʻolu eʻae - inā i hoʻihoʻiʻia kahi mea me kaʻole o kaʻaeʻana, a iʻole e kū'ē i nā'ōlelo i hāʻawiʻia, e hōʻoleʻia a iʻole e hōʻoleʻia i kahi uku hoʻomaha hoʻomaha ma 15%.
Eʻoluʻolu e nānā i nā mea āpau ma luna o ka hōʻeaʻana a hoʻomaopopo iā mākou i kekahi o nāʻano kūlike i loko o nā hola 48.


Ma mua o ka hoʻopiliʻana i ke keʻena hoʻihoʻi, eʻoluʻolu e hahai i nā'ōlelo hōʻike āpau i hāʻawiʻia iāʻoe e ka lawelawe kūʻai aku.

1. Pono eʻikeʻia kekahi pōʻino iʻikeʻia ma ke kumukūʻai o ka lading a iʻole ua hōʻoleʻia kāu'ōlelo.

2. Pono e hōʻikeʻia nā pōʻino huna i loko o 5 mau lā o ka laweʻana.


Ma muli o nā mea hana hana hana,ʻo kekahi mau hōʻikeʻikepili i nā mea hōʻikeʻikeʻoleʻole-cancelable /ʻaʻole hoʻi i hoʻihoʻi. Eʻoluʻolu e kamaʻilio i kaʻaoʻao huahana a me / a i kāu huahana huahana no nā kiko'ī.

Nā Palena Palena e pili ana
E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna